Mikko Turunen ”Täällä on tilaa kasvaa”

Projektinjohtamiseen ja suunnitteluun erikoistunut Fimpec on ollut Juju Kampuksella vuodesta 2020 saakka ja muuttaa nyt uusiin suurempiin tiloihin. Fimpec PMO Oy toimitusjohtaja Mikko Turunen kertoo, miksi yhteistyö jatkuu.

”Arvostan itse joustavuutta ja luottamuksellista tekemistä. Jujun kanssa on aina tehty liiketoimintaa ihmiseltä ihmiselle. Olen itsekin työskennellyt kiinteistöalalla ja tietty rento ja rehti asenne erottaa Jujun monista alan toimijoista. Juju seuraa asiakkaidensa toiveita ja kasvattaa palveluita tarvittaessa, kuten nyt, kun he lisäävät sähköautojen latauspisteitä tarpeidemme mukaan. Pidän siitä, että asiat tehdään järkevästi eikä hätiköiden.”

Jujun kampus tarjoaa vaihtoehtoja

”Yrityksemme on kasvanut, joten meidän piti miettiä ratkaisuja tilanpuutteeseen. Oli selvää, että haluamme pysyä Pitäjänmäellä. Nykyistä toimistotilaamme ei voinut laajentaa ja halusimme jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä Jujun kanssa. Kampuksella on onneksi useita kiinteistöjä, ja yhdessä löysimme meille isommat tilat. Uutta toimistoa voi myös tulevaisuudessa laajentaa, kun tarve vaatii. Juju remontoi tilat tarpeisiimme sopiviksi ja huolehtii muutostöiden toteuttamisesta.”

”Työpaikalla on ensiluokkaiset palvelut”

”Juju on löytänyt itselleen osaavimmat palveluntuottajat. Ne eivät ole ehkä tunnetuimpia yrityksiä, mutta ehdottomasti ammattitaitoisimpia. Jujulla on esimerkiksi toimivat kokouskeskus ja lounaspalvelut, ja mahdollisuus lounastaa toimiston alakerrassa sujuvoittaa työpäivää. Myös aulapalvelun toiminta on ensiluokkaista, he ottavat vieraat vastaan aina ystävällisesti ja ovat perillä siitä, mitä talossa tapahtuu. He ymmärtävät, että pieni hymy ei vaadi paljon, mutta sillä on iso merkitys vastaanottajalle.”

Juju vastaa erilaisiin tarpeisiin

”Teemme rakennushankkeiden rakennuttamista ja valvontaa, joten työmme on myös hyvin liikkuvaa. Tästä syystä useimmat työntekijämme tulevat autolla töihin, ja pihassa on oltava heille tarpeeksi autopaikkoja. Pitäjänmäki on sijainniltaan keskeinen. Tästä pääsee helposti liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua ja vieraidemme on helppo tulla tänne. Jujun tilat palvelevat tarpeitamme. Käytännöllisyys ja tilojen toimivuus – erityisesti hyvin toimiva talotekniikka – on meille tärkeämpää kuin uutuudenloisto modernissa lasipalatsissa.”

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Juhaan.

Meillä vuokrasopimus lähtee aina sinun tarpeistasi. Luonnostelemme sinulle ehdotuksen ikiomasta toimitilastasi pikimmiten.

Ota yhteyttä
Juha Huuskonen

Juha Huuskonen

Kiinteistöpäällikkö

70
vuokralaista

450
autopaikkaa

45 000 m²
vuokrattavaa toimitilaa

Ota yhteyttä

Osallistu kilpailuun

Hienoa, että olet kiinnostunut tiloistamme! Osallistu kilpailuun. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin osallistujiin kilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailun säännöt

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.