Sallamaari Muhonen ”Jujussa on kaikki kohdallaan”

Jujun kampus majoittaa tiloihinsa monen alan ammattilaisia. Sähköteknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Sallamaari Muhonen kertoo, miksi Juju on heille paras toimistoympäristö.

Jujulle modernit tilat yllättävät

”Ulkoapäin Jujun kampus näyttää aika tavalliselta toimistotilalta. Mutta kun astuin ensimmäistä kertaa sisään toimistolle puolitoista vuotta sitten, olin vaikuttunut. Pidin erityisesti siitä, että tilat oli remontoitu moderniksi ja toimiviksi. Rakennuksen talotekniikka on uusittu, ja sitä osaan arvostaa, koska työskentelemme sähköteknisellä alalla. Plussana kampuksella on erinomaiset kokoustilat, jonne voin ilomielin kutsua vieraita nyt, kun taas saa kohdata jäsenyrityksiä ja yhteistyökumppaneita.”

Kaikki asiat toimivat ja Jujussa palvelu on henkilökohtaista.

”Jujun koko henkilökunta osaa hommansa. On ihanaa saapua töihin, kun aulassa tervehtivät tutut ja iloiset kasvot. Kun tarvitsimme huoltomiehiä näytön kiinnittämiseen eri korkeudelle neukkarin kameran uusimisen myötä, he tulivat paikalle nopeasti ja fiksasivat seinäkiinnitykset käden käänteessä. Moderni palveluasenne, jota arvostan!”

Työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää

”Tiimini työntekijöiden hyvinvointia tukee hyvä talotekniikka. On huojentavaa, ettei tarvitse miettiä sisäilmaongelmia. Jokainen yrittäjä haluaa palkata itselleen sopivimmat osaajat, ja ihmisten perusvaatimus on, että oman toimiston palveluiden on oltava kunnossa. Oma väkeni on arvostanut myös tiloissa olevaa kuntosalia ja pukuhuoneita. Jotkut kulkevat töihin pyörällä, jolloin on hyödyllistä, että aamulla duunin pukuhuoneessa voi siistiytyä ja vaihtaa vaatteet. Kirsikkana näiden perusasioiden päällä ovat sitten jujumaiset herkut, kuten yhteiskäyttöinen Tesla.”

Jujuun on helppo saapua millä tahansa

”Itse saavun töihin vaihtelevasti julkisilla tai omalla autolla, riippuen päivästä. Toimiston hyvä saavutettavuus tuo joustavuutta arkeen. Jujulla tätä on ajateltu: aulassa pyörii selkeällä näytöllä data julkisen liikenteen aikatauluista. Meidän sähköautoilijoille on latauspisteet toimiston pihassa tai lämpimässä hallissa. Autopaikkoja näyttää riittävän kaikille, samoin sähköpyörien latauspaikkoja hallissa.”

Sijaintiakin tärkeämpää on viihtyisä ympäristö

”Pidän siitä, että työpaikan ympärillä on elämää eikä pelkkiä virastokolosseja. Onko parempaa tapaa aloittaa työpäivänsä, kun toimistolle saapuessa kuulee lasten naurua naapurin päiväkodin pihalta!”

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Juhaan.

Meillä vuokrasopimus lähtee aina sinun tarpeistasi. Luonnostelemme sinulle ehdotuksen ikiomasta toimitilastasi pikimmiten.

Ota yhteyttä
Juha Huuskonen

Juha Huuskonen

Kiinteistöpäällikkö

70
vuokralaista

450
autopaikkaa

45 000 m²
vuokrattavaa toimitilaa

Ota yhteyttä

Osallistu kilpailuun

Hienoa, että olet kiinnostunut tiloistamme! Osallistu kilpailuun. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin osallistujiin kilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailun säännöt

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.