Takomotie 8 Helsinki, Pitäjänmäki

Vuokrattavat toimitilat, Helsinki

Takomotie 8:ssa toimivat tilat ja sujuvat palvelut kohtaavat. Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, kehittyvällä ja helposti saavutettavalla alueella keskellä pääkaupunkiseutua. Takomotien, Kornetintien ja Hiomotien kiinteistöviisikko muodostaa yrityskampus Jujun, jonka yli 40 000 m²:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Kampuksen pääsisäänkäyntinä toimivassa Takomotien kohteessa on toimisto- ja neuvottelutiloja, esittely-/työtiloja, ravintola ja keittiö, varastotiloja sekä pääsisäänkäynnillä sijaitseva koko kampuksen aulapalvelu. Käytettävissä ovat myös kaikki muut kampuksen palvelut.

Näytä vapaat tilat
JUJU-yrityskampus

Yleiset tiedot

Rakennusvuosi

1989

Saneerausvuosi

2019-2020

Kerrokset

6

Tilajako

Jaettavissa - Muuntojoustavaa, saneerattuna nykyaikainen monitilatoimisto palveluineen. Ravintola ja kokouskeskus.

Tila soveltuu

Toimisto, ravintola, koulutus, coworking

Vuokrahinta

Alkaen 18,80 euroa/m²/kk

Vuokraan sisältyy

vesi, lämpö
Katutasossa
Näkyvällä paikalla
Jaettavissa
Lastauslaituri

Kiinteistön tiedot

Kiinteistö

Toimistorakennus, jossa eri kokoisia ja eri tarkoituksiin soveltuvia toimitiloja. Kohteessa toimii myös ravintola. Vuokranantajalla mahdollisuus toteuttaa vuokralaisen tarvitsemat tilojen muutostyöt.

Sijainti

Kohde sijaitsee keskellä Pitäjänmäkeä n. 7 km Helsingin keskustasta sekä n. 5 km Espoon Leppävaarasta.

Ympäristö

Toimisto- ja asuinrakennuksia, sekä päivittäistavarakauppojen palvelut läheisyydessä.

Pysäköinti

Kohteessa pysäköintipaikkoja yhteensä 167 kpl, myös sähköautojen latauspaikkoja. Juju Kampuksen alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 sijaitsee halleissa. Merkittävään osaan saatavana latauspiste. Polkupyöräpysäköinti.

Palvelut

Vuokraan kuuluvat peruspalvelut siivouksesta kulunvalvontaan ja kiinteistönhoitoon. Tarpeen mukaan hyödynnettävinä lisäpalveluina Kampus tarjoaa viidessä kiinteistössään mm. ravintolapalveluita, kokouskeskuksen, yhteiskäyttöauton, pesulapalvelut, kuriiri- ja postituspalvelut, auton pesua ja renkaidenvaihtoa, kuntosali sekä saunatilat ja erilaisia hyvinvointipalveluita. Kampuksessa sijaitsee myös päiväkoti. Katso tarkemmat tiedot Jujun verkkosivuilta.

Kulkuyhteydet

Kohde sijaitsee keskellä Pitäjänmäkeä noin 500 metrin päässä sekä Pitäjänmäen että Valimon rautatieasemista. Myös bussipysäkit löytyvät lähistöltä. Tulevan raidejokerin kaksi asemaa tulevat sijaitsemaan lähimmillään 100 metrin etäisyydellä kiinteistöistä.

Vuokralaisia

SGS, Fimbec, STEK, SIL, TIES, NSS, MSS, SESKO

Asemakaava

KTY – Liike-, toimisto- ja ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialue

Muuta

Kiinteistön talotekniikka saneerataan vuosina 2019 - 2020. Saneerauksen yhteydessä mahdollisuus toimisto- ja muiden toimitilojen saneeraukseen ja muutostöihin. Toimistotilat saneerataan muuntojoustaviksi monitilatoimistoiksi.

Vapaat tilat

Näytä vapaat tilat

Yhteydenotto

Lisätietoja kohteesta antaa


Kiinteistöhuollon yhteystiedot

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi