Kornetintie 3 Helsinki, Pitäjänmäki

Vuokrattavat toimitilat, Helsinki

Kornetintie 3:ssa arki sujuu ja palvelut pelaavat. Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, kehittyvällä ja helposti saavutettavalla alueella keskellä pääkaupunkiseutua. Kornetintie 3 on osa yrityskampus Jujua, jonka yli 40 000 m²:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Samassa rakennuksessa sijaitsevat ravintola, sekä kuntosali-, sauna- ja neuvottelutilat, joita täydentävät kampuksen muut palvelut.

Näytä vapaat tilat
JUJU-yrityskampus

Yleiset tiedot

Rakennusvuosi

1986

Kerrokset

5

Tilajako

Jaettavissa - Muuntojoustavaa, tarvittaessa saneerattuna nykyaikaiseksi monitilatoimistoksi, avaraa liike-/ työtilaa jossa mahdollisuus omaan sisäänkäyntiin kadulta sekä runsaasti varastotilaa.

Tila soveltuu

Toimisto, varasto, studio/ateljé, koulutus, popup, coworking

Vuokrahinta

Alkaen 11 euroa/m²/kk

Vuokraan sisältyy

vesi, lämpö
Katutasossa
Näkyvällä paikalla
Jaettavissa
Hissi
Lastauslaituri

Kiinteistön tiedot

Kiinteistö

Toimistorakennus, jossa eri kokoisia ja eri tarkoituksiin soveltuvia toimitiloja. Kohteessa toimii myös ravintola. Vuokranantajalla mahdollisuus toteuttaa vuokralaisen tarvitsemat tilojen muutostyöt.

Sijainti

Kohde sijaitsee keskellä Pitäjänmäkeä n. 7 km Helsingin keskustasta sekä n. 5 km Espoon Leppävaarasta.

Ympäristö

Toimisto- ja asuinrakennuksia, sekä päivittäistavarakauppojen palvelut läheisyydessä.

Pysäköinti

Kohteessa pysäköintipaikkoja yhteensä 116 kpl, mahdollisuus myös sähköautojen lataukselle. Juju Kampuksen alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 sijaitsee halleissa. Merkittävään osaan saatavana latauspiste. Polkupyöräpysäköinti.

Palvelut

Vuokraan kuuluvat peruspalvelut siivouksesta kulunvalvontaan ja kiinteistönhoitoon. Tarpeen mukaan hyödynnettävinä lisäpalveluina Kampus tarjoaa viidessä kiinteistössään mm. ravintolapalveluita, kokouskeskuksen, yhteiskäyttöauton, pesulapalvelut, kuriiri- ja postituspalvelut, auton pesua ja renkaidenvaihtoa, kuntosali sekä saunatilat ja erilaisia hyvinvointipalveluita. Kampuksessa sijaitsee myös päiväkoti. Katso tarkemmat tiedot Jujun verkkosivuilta.

Kulkuyhteydet

Kohde sijaitsee keskellä Pitäjänmäkeä alle kilometrin päässä sekä Pitäjänmäen että Valimon rautatieasemista. Myös bussipysäkit löytyvät lähistöltä. Tulevan raidejokerin kaksi asemaa tulevat sijaitsemaan lähimmillään 100 metrin etäisyydellä kampuksesta.

Vuokralaisia

Useita

Asemakaava

KTY – Liike-, toimisto- ja ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialue

Vapaat tilat

Näytä vapaat tilat

Yhteydenotto

Lisätietoja kohteesta antaa


Kiinteistöhuollon yhteystiedot

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi